Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Opel / Tik pred Ženevskim salonom razkrita Insignia Sports Tourer!
Open Insignia Sports Tourer 4

Tik pred Ženevskim salonom razkrita Insignia Sports Tourer!


Kljub temu, da prodaja karavanskih izvedenk na Ameriškem trgu pada, drugod po svetu prodaja strmo narašča, vse večja pa je tudi potreba po bolj prostornih izvedenkah običajnih modelov. Opel je razkazal svojo novo karavansko različico Insignie pred njenim uradnim razkritjem na Ženevskim salonom, ki bo čez nekaj tednov.

Kar se tiče Ameriškega trga, bi karavni uspeli biti izumirajoči razred avtomobilov. Na drugi strani, v Evropi pa je izbira karavanskih različic v porastu. Karavani omogočajo potnikom v notranjosti več prostora, večji prtljažnik z nižjim nakladalnim robom in večjo praktičnost nasploh. So tudi vse bolj atraktivni napram njihovim predhodnikom, ki so bili bolj ‘škatlaste’ oblike. Veliko povpraševanje po karavanskih različicah pa je spodbudilo proizvajalce v razvoj še bolj izpopolnjenih modelov.

Nič pretresljivega torej ni, da je Opel predstavil svojega konkurenta imenovanega Insignia Grand Sport Tourer, ki bo uradno predstavljen drugi mesec na ženevskem salonu. Nova Insignia Grand Sport Tourer bo zamenjala obstoječo, ki je osvojila nagrado Evropskega avta leta 2009. Ponašala se bo z uveljavljeno Oplovo oblikovalsko filozofijo z izobljšano prostornostjo za sedišča potnikov in večjim prtljažnikom. Nova karavanska različica Insignije je daljša od predhodnice, ima povečano razdaljo strehe in 10 centimetrov daljše dno prtljažnika, kar ji omogoča 100 litrov večji prtljažnik, skupno pa največ 1,640 litrov.

Open Insignia Sports Tourer

Kljub temu, da je nova Insignia Grand Sport Tourer daljša kot njena predhodnica, je zahvaljujoč bolj izpopolnjenim in lažjim materialom 200 kilogramov lažja. Na voljo je velika ponudba turbo bencinskih in dizelskih motorjev z najnovejšimi menjalniki kot je 8 stopenjski samodejni menjalnik, ki bo zadovoljil z udobjem vsakega posameznika.

Open Insignia Sports Tourer 6

Tako kot tudi limuzinska bo tudi karavanska različica imela inovativen in inteligentni sistem nadzora navora pri štirikolesnemu pogonu. Več informacij bo po naši oceni na voljo tik pred Ženevskim salonom, do takrat pa si prosimo oglejte našo galerijo do sedaj zbranih fotografij.

Vir: Opel AG
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
www.pills24.com.ua

https://topobzor.info

https://optiontradingstrategies.net