Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / To je novi Audi A8 iz bočnega profila
avtoblog-audi-a8 (2)

To je novi Audi A8 iz bočnega profila


Audi A8 nove generacije bo imel težko nalogo v tekmi z Mercedes-Benz razredom S in BMW serije 7. Mu bo z vrsto nove tehnologije uspelo postati najboljši?

Audi Summit, ki se bo odvijal v španski Barceloni se nevzdržno približuje, nemški Audi pa je pokazal prvo uradno fotografijo nove generacije modela A8.

Za razliko od drugih prestižnih avtomobilov, se Audi ni preveč dobro odrezal pri skrivanju informacij o novem A8, saj je znanih že veliko podrobnosti, pred uradno predstavitvijo pa je že postal filmska zvezda v filmu Spiderman: Homecoming in nekaterih promocijskih videoposnetkih.

avtoblog-audi-a8 (3)

Na tej fotografiji, ki je bila s strani Audija tudi uradno razkrita kot ”teaser”, lahko opazimo nov bočni profil prestižne limuzine, sprednje žaromete in zadnje luči. Poleg te slike, pa je do sedaj znano tudi, da bo v vseh različicah serijsko vgrajen 48 voltni hibridni pogonski sklop, ki bo povprečno porabo goriva na sto prevoženih kilometrov znižal za 0,7 litra.

Audi A8 bo s pomočjo Audi AI Remote Parking sistema znal parkirati sam, voznik pa ga bo lahko upravljal tudi zunaj vozila, kar si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
вложение денег

pillsbank.net

кредит под залог недвижимости