Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Rolls-Royce / To je zadnji Rolls-Royce Phantom 7 generacije!
Final Rolls Royce Phantom Mark VII Rolls Of The Production Line (7)

To je zadnji Rolls-Royce Phantom 7 generacije!


Po preporodu Rolls Royce-a pod novim vodstvom s strani BMW-ja, znamka naznanja konec enega najuspešnejših obdobij svojega obstoja. Danes je po neverjetnih 13 letih, iz proizvodnih trakov zapeljal zadnji Rolls Royce Phantom sedanje generacije.

Po 13 letih definiranja luksuza v svetu avtomobilizma je s proizvodnih trakov zapeljal zadnji Rolls Royce Phantom te generacije. Čisto zadnji Phantom sedme generacije, označuje konec prvega zelo uspešnega poglavja Rolls Royce-a, odkar je od leta 1998 pod skrbništvom znamke BMW.

“Vse od predstavitve več kot 90 let nazaj, je vsak avtomobil, ki je nosil ime ‘Phantom’, ponovno definiral standarde, po katerih se merijo vsi luksuzni avtomobili”-je rekel Torsten Müller-Ötvös, glavni izvršni direktor Rollce Royce avtomobilov. “Ko Phantom VII elegantno zapušča oder, po tem ko je definiral prvo poglavje po preporodu Rollce Royce-a, se že veselimo njegovega naslednika s katerim bomo le še nadgradili izjemen uspeh dosedanjega modela. Zgrajen drzno, na čisto novi arhitekturi obljublja svetlo prihodnost najbolj znane znamke v svetu luksuza”

 

Final Rolls Royce Phantom Mark VII Rolls Of The Production Line (6)

Prvi Rolls Royce Phantom je bil narejen leta 1925. Vsaka generacija tega modela skozi zgodovino, je bil avtomobil, ki je takrat definiral luksuz in postavil standarde v proizvodnji avtomobila, luksuzu in popolnosti izdelave. Na kratko, je bil privzet izbor ljudi, ki so definirali svet in poskrbeli, da se vrti zadnjih 90 let. Po prevzemu Rollce Royce znamke s strani BMW-ja leta 1998, je ‘Novi Phantom’ kakor so mu takrat rekli, nosil na plečih težo velikih pričakovanj, ki so jih ustvarili ugledni predhodniki, znani po tem, da so bili ‘Najboljši avtomobili na svetu’.

Na kratko, uspel je! Po dolgih 78 letih po predstavitvi prvega Phantoma, je novi model zasijal in pomagal Rolls-Royce-u poustvariti svojo legendo. Tako je vrnil znamko na svoje pravo mesto kot edini predstavljiv način prevoza za svetovno najbolj znane, bogate in vplivne posameznike.

Final Rolls Royce Phantom Mark VII Rolls Of The Production Line (2)

Dokončanje zadnjega avtomobila in zapiranje proizvodne linije za Phantoma VII, odpira prostor predstavitvi novega Phantoma osme generacije, ki bo uporabil za osnovo čisto novo, popolnoma aluminijasto arhitekturo, ki bo dajala največji poudarek seveda na prostornosti in udobju. Kot njegov predhodnik, bo premikal naprej standarde, ki so jih postavili modeli pred njim. Njegov prihod pa bo glasnik še enega odličnega poglavja v zgodovini svetovno najbolj prepričljive in hvaljene znamke v svetu luksuza.

Vir: Rolls Royce Motorcars
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
progressive.ua

https://progressive.ua

https://progressive.ua