Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / Toliko zabave vam lahko prinese nakup 17-letnega ML55 AMG!
AVTOBLOG-mercedes-amg-ml55-vzdrževanje (3)

Toliko zabave vam lahko prinese nakup 17-letnega ML55 AMG!


Nakup starejšega športnega vozila ne pomeni nujno tudi dragega vzdrževanja, vsekakor pa vam lahko takšni avtomobili z njihovim ”posebnim” karakterjem pričarajo veliko veselja.

Priznamo, nakup starejšega velikega prestižnega terenca za nizko ceno, se na prvi pogled res sliši kot ”drag” nakup, ki bo že v bližnji prihodnosti zagotovo postregel z dragim vzdrževanjem. Vsekakor pride prav, če vozilo pred nakupm temeljito pregledate.

AVTOBLOG-mercedes-amg-ml55-vzdrževanje (1)

Video posnetek kanala Hoovies Garage, prikazuje stanje njegovega ML 55 AMG, ki to leto šteje 17 let. Kupil ga je pred dobrim letom, v zadnjih dnevih pa je objavil posnetek, v katerem opiše vse dogodivščine in tudi okvare.

Kljub temu, da gre za starejši primerek prestižnega športnega terenca, o katerem smo pisali pred parimi dnevi, ima točno ta primerek vgrajen 5,4-litrski V8 bencinski motor, ki razvije 347 konjskih moči(255 kilovatov) in 510 nevtonmetrov navora. Te številke še danes veljajo za zmogljive, še manj pa je dandanes na cestah tako zmogljivih športnih terencev. ML55 AMG je bil 17 let nazaj najbolj zmogljiva različica takratnega ”prvega” prestižnega športnega terenca proizvajalca Mercedes, obenem pa tudi tudi prvi terenec športnega podjetja AMG.

Presenetljivo, se je ML 55 AMG odlično izkazal, saj poleg manjših izrednih popravil in rednega servisa ni imel niti ene večje ali težje okvare! Točno tak primerek je dandanes lahko zelo poceni, , zagotovo pa tudi ena izmed najcenejših stvaritev športnega oddelka AMG.

AVTOBLOG-mercedes-amg-ml55-vzdrževanje (5)

Na tej točki vas opozarjamo tudi na to, da lahko pri vseh rednih servisiranjih in izrednih popravilih precej privarčujete, če se odločite za ne-pooblaščenega serviserja. Gre za dokaj star avto, zato je to še precej bolj pomembno.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://best-drones.reviews

У нашей фирмы полезный web-сайт с информацией про нержавеющие перила в киеве.