Prikaži kategorije
Domov / Novice / Top Gear ZDA se po šestih dokaj uspešnih sezonah zaključuje
Top_Gear_ZDA (2)

Top Gear ZDA se po šestih dokaj uspešnih sezonah zaključuje


Pod objavo fotografije, je eden izmed voditeljev Rutledge Wood zapisal, da je današnja oddaja Top Gear ZDA tudi zadnja predvajana na programu History in da prihodnost oddaje ni znana.

Vse skupaj se je začelo 21. novembra, 2010 na programu “History” in do danes so predvajali 6 sezon in 72 epizod. Gre za oddajo, ki je osnovana na takratni BBC-jevi verziji Top Gear, ki je tudi najbolj gledana avtomobilistična oddaja na svetu. Kot pri Angleški verziji, pa ima tudi Ameriška tri moške voditelje in anonimnega profesionalnega dirkalnega voznika z vzdeom “The Stig”.

Top_Gear_ZDA (1)

Tanner Foust je prvi izmed treh voditeljev in sam je tudi profesionalni dirkalni voznik. Drugi je Adam Ferrara, ki je igralec in komik, tretji pa je zloglasni Rutledge Wood, avtomobilistični novinar in dirkaški analist. Po prvi sezoni je oddaja dosegala zadovoljive rezultate gledanosti, po tretji in četrti sezoni pa je gledanost drastično padla. Tokratna šesta sezona, pa bo po besedah Wooda tudi zadnja, ki bo predvajana na History programu. Seveda se lahko oddaja takoj vrne v primeru če jo ponovno zažene kateri drugi program oziroma produkcijska hiša.

Top_Gear_ZDA 3

Kljub žalostni novici pa vse ni tako črno. Pečat oddaje ostaja pozitiven, predstavili so veliko uporabnih nasvetov, podrli pa so tudi svetovni hitrosti rekord v zaprtih prostorih, ki si ga lahko ogledate v spodnji povezavi.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
Купить Камагра 50 мг

https://topobzor.info

интернет магазин создать