Prikaži kategorije
Domov / Novice / V nesreči popolnoma pogorel Rolls-Royce in Lamborghini
rolls-royce-lambo-burnt-8

V nesreči popolnoma pogorel Rolls-Royce in Lamborghini


Po poročanju AllAutoExperts je v britanskem požaru pogorela tudi super-dvojica: Lamborghini Huracan in Rolls-Royce Phantom. Je bil požar podtaknjen ali ne?

V Birminghamu v Združenem kraljestvu se je zgodil nesrečni dogodek, v katerem je med drugimi zgorel tudi skoraj pol milijona dolarjev vreden Phantom. Fotografije je so objavili tamkajšni reševalci in gasilci, slike pa prikazujejo RR Phantom v družbi Lamborghini Huracana v vrednosti 240.000,00 $, popolnoma uničena.

Požar naj bi se zgodil v delavnici in je zahteval delo skoraj 40 gasilcev, ki so se spopadali z ognjenimi plameni. Policisti iz regije West Midlands pravijo, da so že sprožili akcijo iskanja morebitnega požigalca in pozvali morebitne očevidce, ki bi o nesreči vedeli kaj več.

rolls-royce-lambo-burnt-3Ogenj je zajel približno 150 kvadratnih metrov površine v objektu, kjer so se nahajala luksuzna vozila. Nihče od ljudi v požaru ni utrpel fizične travme, večina vozil v parkirnem delu pa je ostala popolnoma nepoškodovana. Je šlo za zavarovalniško goljufijo?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


  1. ttrriss says:

    iz slik je razvidno, da je poleg RR phantoma in Lambo huuracana pogorel tudi RR ghost.

AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
progressive.ua

https://www.best-cooler.reviews/

https://bestseller.reviews