Prikaži kategorije
Domov / Novice / V središču Lovrana so nepridipravi “sezuli” Audija!
audi a3

V središču Lovrana so nepridipravi “sezuli” Audija!


V bližini obmorskega mesta Lovran na sosednjem Hrvaškem so v noči na ponedeljek okradli lastnika Audija.

Kot je že znano, je najljubša stvar vsakega ljubitelja avtomobilov seveda prav njegov avto. Zato je eden največjih strahov vsakega lastnika prav ta, da mu vozilo ukradejo, druga najhujša stvar, pa je, da mu ukradejo platišča z avtomobila. In prav to se je zgodilo nesrečnemu prebivalcu čudovitega obmorskega mesta Lovran, ko je takole zagledal svojega Audija A3 ob jutranjem odhodu od doma. Morda bo v pomoč nadzorna kamera, postavljena le nekaj metrov stran, s pomočjo katere bi lahko identificirali storilca.

audia3

Seveda je to le eden izmed mnogih primerov kraje, ki se dogajajo dnevno širom sveta. Pomnimo, da so pred kratkim takole oskrunili lastnika BMW serije 5 v Kranju.

BMW_Kraja

BMW_Kraja 2

Resnična škoda, da se morajo ljudje tako znašati nad avtomobili in na tuj račun služiti denar oziroma karkoli že počnejo z pnevmatikami in platišči. Morda se v prihodnosti razvije kakšna varnostna tehnologija, ki bi omogočila bolj sigurno zavarovanje pričvrstitve platišč.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
створити інтернет магазин

best-cooler.reviews/

В интеренете нашел авторитетный web-сайт с информацией про Дека Дураболин steroid.in.ua