Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Mercedes-Benz / V Ženevo prihaja nov Mercedesov kabriolet razreda C!
mercedes-c-class-cabriolet-spy-spied-01

V Ženevo prihaja nov Mercedesov kabriolet razreda C!


Mercedes-Benz je objavil skice brezstrešnega novinca razreda C. Trokraka zvezda vsekakor cilja v pravo smer!

Že decembra lani so bili na cestah opaženi testni primerki povsem novega kabrioleta razreda C. Tokrat pa nam podjetje iz Stuttgarta predstavlja uradno skico svojega lepotca. Kot pričakovano so novosti zelo minimalistične. Prvi kabriolet razreda C je pravzaprav ravno tak, kot smo ga pričakovali – čudovitemu kupeju odstranite streho in končni izdelek je povsem novi, težko pričakovani kabriolet.

mercedes-c-class-cabriolet-spy-spied-02

Za razliko od konkurenta iz vrst   ima razred C nameščeno platneno streho namesto težje, trde zložljive strehe. Po fotografijah paparacev sodeč je platnena streha na voljo v različnih barvnih odtenkih. Opažen modri C 450 AMG je imel nadeto črno, črni C 450 in šibkejši modri primerek pa rdečo platneno streho.

Motorji, ki jih bo novi kabriolet ponujal, bodo najverjetneje identični tistim v običajnem razredu C, z uporabo 4- in 6-valjnih bencinskih in dizelskih motorjev. Najmočnejši AMG C 63 S  bo iz 4,0-litrskega twin-turbo V8 postregel s 502 KM, AMG C 63 pa 470 KM. Med najmočnejše in “ljudske” modele pa bo umeščen tudi C 450 AMG s 3,0-litrskim twin-turbo šestvaljnikom in 362 konjskimi močmi.

mercedes-c-class-cabriolet-spy-spied-06

Pozneje lahko pričakujemo tudi model C 350 e, priključni hibrid, med dodatnimi pogonskimi opcijami pa bo sčasoma na voljo tudi štirikolesni pogon 4Matic.

Oblikovalska zasedba pod taktirko Roberta Lešnika očitno deluje zelo dobro, na kar nakazujejo tudi dobri prodajni rezultati za mesec januar 2016.

Bo Mercedes-Benz razreda C kabriolet močan konkurent ?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://medicaments-24.com

www.progressive.ua