Prikaži kategorije
Domov / Dogodki / Eventcar Meet na Brezovici!
car-meet-brezovica (77)

Eventcar Meet na Brezovici!


Na Brezovici pri Ljubljani je danes pestro in zelo “luštno”. V čudovitem sončnem vremenu so se na parkirišču pred Eurospinom zbrali drugačni, predelani, starodobni in ameriški avtomobilski predstavniki.

Ob 14 h se je na parkirišču pred Eurospinom na Brezovici pri Ljubljani zbrala presenetljivo velika množica ljudi. In kaj je razlog? Srečanje avtomobilskih navdušencev, seveda! Čudovito sončno vreme, hrana, pijača in rohnenje takšnih in drugačnih športnikov privablja celo druge, avtomobilsko ne najbolj navdušene mimoidoče.

car-meet-brezovica (80)

Poleg posameznikov je med drugim prisotna tudi ekipa Drift Power Slovenija in šola drifta To The Slide Drift School, ki z veseljem odgovori na zastavljena vprašanja, hkrati pa ponujajo tudi učne ure drifta.

V kolikor torej ne veste, kako preživeti preostanek sončne nedelje, se le odpravite na Brezovico, kjer se lahko ob dobri pijači in jedači dodobra nagledate in naposlušate čudovitih “simfonij”!

Fotograf: Jan
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
Mip Capital скам

https://etalon.com.ua/

вода в бутылях