Prikaži kategorije
Domov / Video / VIDEO: Kmet s polnim plinom do trgovskega centra!
Traktor (2)

VIDEO: Kmet s polnim plinom do trgovskega centra!


Ko kmetovalec bije bitko s časom, lovljenje zadnjih minut s 400 konjskim traktorjem ni ravno najhitrejši način. Je pa vsekakor najzabavnejši!

Spodnji video je bil posnet v namen promocijske kampanje, kjer bo najizvirnejši videoposnetek nagrajen z ugodnostmi pri nakupovanju v trgovinah EDEKA. Posnetek je postal hit po tem, ko se je razširil med gledalci, saj dirkanje in vožnja postrani z mogočnim traktorjem, sestavljenim leta 1954, ni ravno vsakdanja.

Kot Ken Block v njegovi Gymkhani tudi ta voznik z imenom “George”, vozi postrani na glavni cesti in preseneča z izkušnjami za volanom, njegov traktor pa ustvarja ogenj iz izpuha ter veliko veliko lepih melodij.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
alpari вывод средств

www.velotime.com.ua

У нашей компании полезный web-сайт про направление ковер в спальню также читайте