Prikaži kategorije
Domov / Novice / Video napovednik nove sezone Top Gear!
top-gear-01

Video napovednik nove sezone Top Gear!


Top Gear, ki ga sedaj vodi nova skupina voditeljev, je končno pokazala svoj prvi predstavitveni video posnetek za novo sezono. Moramo priznati, da izgleda zanimivo!

Kot doslej, oddaja še vedno obljublja šov, superšportnike in besedno obmetavanje med voditelji.

Kdor je podvomil v novo sezono Top Geara, naj pomisli ponovno. Po videoposnetku sodeč bodo nove epizode vse prej kot dolgočasne. Seveda ne smemo sklepati prehitro, saj lahko v eni minuti prav vsak zajame le najboljše prizore celotne sezone. Chris Evans očitno ne zdrži hitre in odločne vožnje sovoditeljice Sabine Schmitz, ki ga med dirkanjem na progi spravi iz avtomobila, saj mora izprazniti svoj želodec.

top-gear-02

Po odličnem triu Hammond-May-Clarkson, ki je vodil oddajo Top Gear do sedaj, bomo v novi sezoni leta 2016 videli nekoliko večjo skupino med, katerimi bodo tudi igralci Matt LeBlanc, Eddie Jordan in Roy Reid. Matt , znan tudi pod imenom Joey Tribbiani iz serije Prijatelji, je v videu pokazal svojo komično plat. Tako bo poskrbel za zabavno vzdušje in odlične vozniške prizore, ki smo jih bili deležni pri prejšnji skupini voditeljev.

V posnetku lahko med drugim vidimo dirkališče Yas Marina, enega najbolj ekskluzivnih Ferrarijev, McLarna, Stiga…lahko upamo, da bo Top Gear vsaj približno lahko konkuriral novi oddaji, ki jo pripravlja nori trio na Amazonu?

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
самое выгодное вложение денег

read more

www.ka4alka-ua.com