Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Renault / VIDEO: Novi Renault Clio RS16 v Monaku pokaže, kaj zmore!
clio-rs16 (6)

VIDEO: Novi Renault Clio RS16 v Monaku pokaže, kaj zmore!


Avtomobil, ki se je pojavil povsem nepričakovano in ki je med ljudmi povzročil veliko vznemirjenje. To je novi Clio RS16, ki se tokrat baha na ulicah Monaka!

Kot smo poročali prejšnji teden, je Renault predstavil najmočnejšega in najhitrejšega Clia do sedaj. Od svojega večjega brata Megana je prejel 2,0-litrski motor z 275 konjskimi močmi, kar pri zelo lahki osnovi pomeni zabaven, majhen športni avtomobil. Še bolj je presenetila novica, da se v malega športnika spet vrača šeststopenjski ročni menjalnik, ki dopušča še večje uživaštvo in povezanost z avtomobilom.

No, novinec se je v zelo hitrem času tudi uradno predstavil in se v ta namen premierno zapeljal po progi Formule 1 v Monaku. Kako se peklenski hatchback vozi skozi zavite ulice Monaka, pa si oglejte v spodnjem videu.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
220km.net

more information best-cooler.reviews

best-cooler.reviews/modern-and-cool-black-rock-coolers-for-amazing-weekend/