Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Porsche / Video: Porsche že testira novo generacijo modela 911
AVTOBLOG-Porsche-911 (2)

Video: Porsche že testira novo generacijo modela 911


Neglede na nedavne posodobitve turbo motorjev, je 991 generacija modela 911 zunaj že skoraj sedem let, zato pri Porscheju pridno testirajo zamenjavo, ki bo na ceste zapeljala leta 2019.

Youtuberju Jeroen-u, je uspelo v živo posneti naslednjo generacijo znamenitega Porsche 911, tokrat med testiranjem na slovitem Nurburgringu. Kako vemo, da je na posnetku naslednja generacija 911 in ne le ‘facelift’ trenutne generacije? Razločno se vidi nekaj sprememb zunanjosti, še posebej spremenjeni zadek, kjer lahko opazimo LED pas skozi celotno širino, ki spominja na Mission-E koncept in večji ter širši spojler.
AVTOBLOG-Porsche-911 (1)
Spredaj gre linija pokrova prtljažnega prostora direktno do odbijača, kar spominja na stare, zračno hlajene modele 911. Testni avtomobil ima brez dvoma vgrajen motor s prisilnim polnjenjem, kar sploh ne preseneča. Atmosferski motorji, ki jih že sedaj najdemo v GT modelih 911 kot so GT3 in GT3 RS bodo verjetno tudi v tej generaciji ostali ‘rezervirani’ le za GT oddelek.
AVTOBLOG-Porsche-911 (1)
Ravno tako se je Porsche odločil, da ne bo nadaljeval z razvojem plug in hibrida tega modela, zaradi dveh glavnih razlogov, ki sta prevelika teža in pa preveliki stroški. Garantiramo lahko le, da bosta različici 911 Carrera in Carrera S zagotovo hitrejši od predhodnika pa čeprav vsaj na zunaj ne bosta izgledali dosti drugačno, vendar če razmislimo, tako pač Porsche dela stvari….raje evolucija kot revolucija.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://medicaments-24.com

https://progressive.ua

www.topobzor.info