Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Opel / Video razkritje novega Opel GT koncepta!
Opel-GT-12

Video razkritje novega Opel GT koncepta!


Skrivnostni kupe nevzdržno čaka na svoje razkritje marca v Ženevi, zaenkrat pa nam izpod tančice razkriva le eno od svojih koles. Da, govora je o konceptu Opla GT, ki se s tretjo generacijo v prihodnosti vrača na trg.

Opel GT Concept, ki bo uradno povsem razkrit 3. marca 2016 na ženevskem avtomobilističnem sejmu, s svojim prihodom prinaša tudi veliko radovednost in neučakanost med ljubitelji, Opel pa še dodatno dviguje napetost s prvim videoposnetkom, ki razkriva le majhen del nemškega športnika. To je logo prihajajočega GT koncepta, ki se bo pojavil na prototipnem primerku. V teh prvih prizorih lahko vidite detajl na platiščih, ki ga je ponosno predstavil direktor Karl-Thomas Neumann in prikazujejo predviden slog, ki ga nemški proizvajalec opisuje kot “dih jemajoča športnost, ki izraža inovativno moč Opla”.

Za zdaj se bomo morali zadovoljiti z videnim, saj bo potrebno za razkritje oblike in ostalih podrobnosti še nekoliko počakati. Se lahko novinec zgleduje po športnem dvosedu iz leta 2007 ali celo po klasiki iz sedemdesetih? Nadaljevanje video razkritja skrivnostnega Opla GT Concept bo na voljo jutri, 21. januarja. Če bo odziv na uradni predstavitvi avtomobila v Ženevi dovolj velik in bo prišlek deležen zadostne mere zanimanja, bo Russelsheim gotovo potrdil začetek proizvodnje novinca, ki se bo ob bok postavil konkurenci, kot so Audi TT, Peugeot RCZ in Toyota 86.

Oglejte si videoposnetek prvega detajlnega razkritja in galerijo predhodnikov. Jutri nam Opel ponuja novo poslastico!

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://220km.net

нарядные платья для подростков

biceps-ua.com