Prikaži kategorije
Domov / Znamke / AUDI / VIDEO: Vožnja po nemških avtocestah ni vedno najboljša
AVTOBLOG-audi-a6-autobahn- (4)

VIDEO: Vožnja po nemških avtocestah ni vedno najboljša


Na avtocesti brez omejitve lahko še hitreje pride do prometnih nesreč, saj nekateri vozniki hitrejših vozil preprosto ne opazijo.

Kljub temu, da so določeni odseki avtocesti v Nemčiji brez omejitve, morajo vsi vozniki voziti zato še bolj previdno, saj le tako lahko preprečijo prometno nesrečo, ki se v takih primerih največkrat zgodi zaradi tega ker tako ”hitrih” voznikov drugi udeleženci v prometu žal ne opazijo.

V video posnetku lahko vidimo, kako preprosto  lahko pride do prometne nesreče, predvsem zaradi drugih neprevidnih voznikov.

AVTOBLOG-audi-a6-autobahn- (3)

Voznik v video posnetku ni storil nič narobe, če bi prišlo do prometne nesreče, bi bil kriv voznik belega dostavnega vozila znamke Fiat, ki je Audija A6, ki je vozil 242 kilometrov na uro preprosto spregledal. 

Vsem svetujemo, da pred kakršno koli menjavo pasov, dvakrat preverite stranska ogledala, seveda, ne glede na hitrost vožnje.

Vir: CarscoopsFotograf: Laserfrankie
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
создание интернет магазина цены

www.cafemarseille.com.ua

https://botoxclub.com.ua