Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volkswagen / Volkswagen pripravlja 19 športnih ”terencev”!
AVTOBLOG-volkswagen-suv-4x4 (1)

Volkswagen pripravlja 19 športnih ”terencev”!


Nobena skrivnost ni, da v zadnjih letih prodaja športnih terencev vztrajno raste. Če so v začetku prejšnjega desetletja take prodajne številke dosegali enoprostorci, jih v tem desetletju dosegajo športni terenci.

Koncern Volkswagen je razkril načrte za prihodnost znamke Volkswagen. Obeta se nam veliko športnih terencev, kar 19 pa jih bo na svet zapeljalo v letu 2018. Načrte je Volkswagen razkril med redno sejo predstavnikov, se nam pa to ne zdi čisto nič pretresljivega. Zadnja leta so se športni terenci močno ”razmnožili”, in trenutno predstavljajo najhitreje rastoč segment vozil. V zadnjem času je Volkswagen predstavil že kar nekaj terencev, Atlasa in Teramonta, kot tudi prenovljenega Tiguana in negovo podaljšano izvedenko imenovano Allspace.

Tudi druge koncernske znamke so v zadnjih letih vneto pripravljale svoje športne terence, Bentley je recimo pripravil prestižno Bentaygo, Škoda praktičnega Kodiaqa in Seat bolj dinamično začinjeno Ateco. Najhitreje pa bo na cesta zapeljala ravno nova Seat Arona in Volkswagnov model T-Roc.
Kljub temu, da Volkswagen ni razkril nobenih podrobnih informacij, bo Seat Arona in Volkswagen T-Roc prav zagotovo razkrita proti koncu letošnjega leta. O prihajajoči Seat Aroni smo pisali pred nekaj dnevi, članek pa si lahko ogledate s klikom na to besedilo.

Volkswagen je namignil tudi na možnost športnega terenca sestrske koncernske znamke(še ni znano katere), ki se bo proizvajal v tovarni v Wolfsburgu. Trenutno, še ne vemo, kaj točno pričakujemo, trenutno pa koncern Volkswagen razvija športnega križanca, ki se bo proizvajal v tovarni v Embden.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
https://progressive.ua

продвижение сайтов днепропетровск

У нашей фирмы интересный интернет-сайт с информацией про защита двигателя сузуки https://karter-kiev.net