Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volvo / Volvo Vas vabi v Gothenburg s kratko, izvirno nagradno igro
Volvo_SLovenija

Volvo Vas vabi v Gothenburg s kratko, izvirno nagradno igro


Volvo v trenutni nagradni igri zbira vizije posameznikov in nagrajuje s tedenskimi praktičnimi nagradami, ter glavno nagrado: odhod v švedski Gothenburg.

Med vsemi prestižnimi znamkami kot so BMW, Mercedes-Benz, Porsche in mnogo drugih ki jih je trenutno moč najti na trgu, je Volvo še vedno nekakšen skrit prvak. Seveda navdušenci nad avtomobili poznamo legendarno varnostno zgodovino podjetja, saj Volvo sodi med najbolj varne avtomobile na svetu, kar pa se podjetje popolnoma zaveda. Ta sloves želi podjetje tudi ohraniti in si je pred nekaj leti zadalo cilj oziroma vizijo, da v njihovih avtomobilih nihče več ne bo umrl. Zato lahko v novih modelih kot so XC90, S60 ali V40 opazimo ogromno količino varnostne opreme, ki skrbi za uresničitev želje podjetja.

Volvo_SLovenija (1)

Pred kratkim je zato Volvo Slovenija organiziral nagradno igro, ki popelje zmagovalca v Švedsko glavno mesto, kjer bo lahko s sopotnikom ali sopotnico preživel dve noči v prestižnem hotelu in obiskal Volvov Brand Experience Center. Center ponuja ogled proizvodnje tovarne Volvo, vožnjo z najnovejšimi modeli vozil, ter ogled vizij povezovanja, varnosti, oblikovanja in prijaznosti okolju, ki si jih je zadalo podjetje. Izkušnja mora biti zanimiva, zato se hitro prijavite na spodnjo povezavo in se potegujte za unikatno nagrado.

http://www.volvocars.com/si/mojavizija

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
http://www.etalon.com.ua/

подробнее chemtest.com.ua

designedby3d.com