Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Volvo / Volvo z Android sistemom močno izboljša povezavo
Location Front Quarter Volvo S90 Mussel Blue

Volvo z Android sistemom močno izboljša povezavo


Za lastnike prestižne limuzine kot je Volvo S90 ali Volvo V90, bo nadgradnja povezovalnih funkcij avtomobila več kot dobrodošla. Volvo je v upanju na izboljšanje povezljivosti vozila, predstavil Android Auto sistem povezave s pametnim telefonom v najprestižnejši 90 seriji vozil.

Pohvale za Volvo S90 in Volvo V90 se še kar vrstijo, vendar pa Švedski proizvajalec avtomobilov kljub temu ne počiva ob vseh teh lovorikah. V poskusu izboljšanja povezljivosti med vozilom in pametnim telefonom voznika, je podjetje predstavilo nov sistem Android Auto, ki nudi povezavo s pametnim telefonom v novem modelu S90 in V90. Za nekatere je to le malenkostna nadgradnja, vendar pa bodo lastniki 90.000€ vredne limuzine ali karavana več kot zadovoljni z novim dodatkom, še posebej v povezanem svetu v katerem trenutno živimo.

Storitev prav tako ljučuje Apple CarPlay sistem, ki omogoči lastnikom Androidnih mobilnih naprav povezanost z Volvovim Sensus predvajalnikom glasbe. Širok nabor Android aplikacij je prav tako na voljo, kot so Google Maps in Google Play Music, preko zaslona na dotik. Uporabniki lahko tudi sprejemajo klice, kot tudi pošiljajo SMS-e. Na voljo je tudi upravljanje vseh teh funkcij preko sistema glasovnega nadzora vozila ali mobilne naprave, kar omogoči vozniku skoncentrirano vožnjo brez motenj.

Android Auto using Google Play Music

Z impresivno velikostjo zaslona na dotik kot ga najdemo na centralni konzoli S90 in V90, je možno Android Auto sistem najti na dnu zaslona, kar omogoči pregled nad ostalimi funkcijami zaslona na dotik preko ostalega predela zaslona. To še dodatno olajša uporabo zaslona na dotik.

Jon Wakefield, ki je direktor podjetja Volvo Car UK je povedal: “Povezanost naših uporabnikov je v današnjem času bolj pomembna kot kadarkoli prej. Naš Apple CarPlay sistem je že bil najboljši na trgu in s predstavitvijo Android Auto le ta prinaša vodilno povezljivost pametnih telefonov popolnoma novemu občinstvu.”

Android Auto using Google Maps

Poleg tega pa ta integracija pametnih telefonov ponuja tudi sekundarni USB vhod in je sedaj na voljo v modelih S90, V90, V90 Cross Country in XC90. Storitev je na voljo za ceno 300€ in je lahko vstavljena tudi v prejšnje modele, izdelane od Aprila 2016 dalje. Lastniki, ki že imajo Apple CarPlay sistem, pa imajo možnost brezplačne dograditve Android Auto storitve ob naslednjem servisnem obisku pooblaščenega servisa Volvo. Edini pogoj, ki ga morajo lastniki izpolnit je last pametnega telefona z Android sistemom novejšim od 5.0 (Lollipop). Oglejte si tudi celotno galerijo slik spodaj:

Vir: Volvo Cars
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
раскрутка сайтов киев

http://220km.net

progressive.ua