Prikaži kategorije
Domov / Znamke / Renault / Ženeva: Renault predstavil prenovljenega Capturja
Avtoblog-NoviCaptur (13)

Ženeva: Renault predstavil prenovljenega Capturja


Renaultu se je zdelo, da njihov mali crossover potrebuje lepotno osvežitev, zato so v Ženevi predstavili novo prenovljeno različico.

Renault je v Ženevi razkril prenovljenega Capturja. Ta mali križanec je pri nas zelo popularen, zato ne dvomimo, da bo njegova popularnost po tej prenovi še narasla. Obdržal bo možnost dvobarvne karoserije, sama barvna palet pa je razširjena še za dve barvi karoserije in za eno novo barvo strehe. Tako po novem dobimo kar 36 možnih barvnih kombinacij. V skladu z ostalimi renaultovimi modeli, dobi posodobljeni Captur ravno tako sprednje polne LED luči. Zadnje in dnevne luči bodo ravno tako po novem svetile v LED tehniki. Možno bo izbirati med tremi različnimi platišči in sicer enimi 16 palčnimi in dvema 17 palčnima.

Avtoblog-NoviCaptur (16)

Motorna paleta bo ostala bolj ali manj nespremenjena in se začne z 0,9 litrskim turbo bencinskim motorjem s petstopenjskim ročnim menjalnikom ali 1.2 litrski štirivaljnik spojen z ročnim ali 6 stopenjskim avtomatskim menjalnikom, enak pa bo ostal tudi 1.5 litrski dizelski štirivaljnik.

*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************


AVTO puay Avtomobilizem AVTO novice AVTO novosti AVTO koncepti AVTO primerjave AVTO video AVTO nasveti AVTO servis Avtomobil AUTOBLOG 
раскрутка веб сайта в интернете

аккумулятор bosch

Узнайте про нужный web-сайт с информацией про доставка эвакуатором http://avrora-trans.com